OVB Allfinanz Romania anunta rezultatele financiare pentru primele 9 luni ale lui 2016

Crestere de 39% pentru veniturile din intermedieri

Valoarea primelor brute subscrise mai mare cu 21%

 

 

Cluj, 15 noiembrie 2016 – Grupul OVB anunta rezultatele finaciare pentru primele 9 luni ale anului 2016, cu o crestere a profitului operational de 20.4%.

 

Conform raportului publicat de grup, OVB Allfinanz Romania face parte dintre tarile cu rezultate foarte bune in primele 9 luni ale anului, in linie cu asteptarile grupului.

Subsidiara romaneasca a inregistrat in aceasta perioada de raportare venituri din intermedieri in valoare de 4,498,695 RON, echivalentul a 1.013.357 Euro, în crestere cu 39% in comparatie cu aceeasi perioada a anului trecut.

Compania a inregistrat cresteri si in ceea ce priveste valoarea primelor brute subscrise, incheind primele trei trimestre ale lui 2016 cu o crestere de 21% in comparatie cu rezultatele la septembrie 2015.

«Rezultatele OVB Allfinanz Romania sunt cu atat mai importante cu cat traim perioade dificile din punct de vedere legislativ, si nu numai, care ne impacteaza in egala masura atat pe noi, cat si pe partenerii si colaboratorii nostri. Evolutia economiei romanesti din acest an, preconizata a inregistra o crestere de 5% pentru 2016, una dintre cele mai semnificative cresteri din regiune, va sustine planurile de dezvoltare pe piata locala» a declarat Wanda Nahlik, CEO OVB Allfinanz Romania.

Detalii privind informatiile prezentate de grup sunt disponibile in raportul publicat de acesta:

Raport la 9 luni al Grupului OVB

 

OVB Allfinanz Romania, subsidiara a OVB, face parte inca din 2002 din una dintre cele mai importante companii de servicii financiare din Europa. Printre activitatile sale de baza se numara consultanta financiara de inalta calitate, consultanta oferita clientilor particulari cu privire la protectia averii, acumularea si cresterea averii, fondurile de pensii si achizitia de bunuri imobiliare, asigurari de viata si de sanatate.

Grupul OVB ofera consultanta, la nivel european, unui numar de peste 3 milioane de clienti si colaboreaza cu peste 100 de parteneri de produs renumiti. Pentru OVB activeaza in total, in cadrul celor 14 societati nationale, 5,062 de consultanti financiari, iar la finalul lui 2015 compania a realizat comisioane din vanzari in valoare de 224,7 milioane euro, si un profit net consolidat in valoare de 9.4 milioane euro.

Primeste articole noi pe e-mail

Fields marked with an * are required

Mai multe articole

Vezi toate articolele