Planuri de vacanta

Te uiti la calendar si nu iti vine sa crezi ca vara este la mai putin de o luna distanta si trebuie sa iti pui la punct planurile de vacanta. Incepi sa treci in revista destinatii, distractii, garderoba si nu in ultimul rand, buget.

Intr-un final, dupa planificari indelungate ai totul stabilit si urmeaza sa te bucuri de 2 saptamani de rasfat. Pentru marea majoritate, de altfel si singurele astfel de saptamani dintr-un an. Iar asta se intampla acum, cand esti o persoana activa cu venituri mai mari decat vei avea, de exemplu, la momentul retragerii din activitate.

Cum ar fi ca in viitor lucrurile sa stea putin mai bine? Cum ar fi ca vacantele sa fie mai lungi de 2 saptamani iar grija bugetului sa fie mult redusa?

Ei bine, se poate! Cu economii lunare de ordinul zecilor de lei poti sa achizitionezi o asigurare de viata cu componenta de economisire care te va sustine financiar la momentul retragerii din activitate sau chiar inainte.

Astfel, peste 10 – 15 – 20 de ani, pe langa veniturile tale obisnuite poti avea o sursa aditionala de venit care iti va sustine nevoile si te va ajuta sa iti indeplinesti planurile.

Sunt foarte multe produse de economisire disponibile pe piata, dar tu ai nevoie de un anumit produs si mai ales ai nevoie de un partener de incredere pentru a alege bine. Ai nevoie de consultantii OVB Allfinanz Romania pentru a descoperi produsul perfect pentru tine si nevoile tale viitoare.

De ce consultantii OVB Allfinanz Romania?

Pentru ca la noi vei gasi mereu cele mai noi produse ce iti ofera cea mai potrivita protectie si pentru ca te ajutam sa alegi ceea ce ti se potriveste tie.

Primeste articole noi pe e-mail

Fields marked with an * are required

Mai multe articole

Vezi toate articolele