OVB Allfinanz Romania: Oamenii cu visuri sunt mai fericiti – viseaza!

Copii viseaza mult, colorat si frumos.

Este un obicei pe care cei mai multi dintre adulti il uita sau il abandoneaza in mod voit in timpul transformarii lor din copii, a caror singura grija este ce joc sa se mai joace, in adulti care isi calculeaza venitul pornind de la facturile pe care trebuie sa le achite lunar.

Cu toate acestea corect ar fi ca adultii sa viseze cel putin la fel de mult precum copii. Cand suntem mici ne petrecem timpul imaginandu-ne tot ceea ce am putea face daca am fi peste noapte adulti, iar atunci cand ajungem mari, nu peste noapte ce-i drept, ne gasim tot felul de motive pentru a nu ne implini visurile si dorintele.

Cu toate acestea daca am fi putin sinceri cu noi insine implinirea visurilor noastre nu ar trebui sa fie o misiune imposibila ci doar un act de vointa sustinuta. Ce-i drept, poate fi dificil, dar cu ajutorul unor solutii potrivite si a unui partener de incredere poti reincepe sa visezi.

In acest sens ai nevoie, de exemplu, de un produs de investitii de tip asigurare de viata cu componenta investitionala (cunoscuta si sub numele de asigurare unit-linked).

Asigurarea de viata unit-linked asa cum ii spune si numele este, in primul rand, o asigurare de viata, ceea ce inseamna ca acopera riscul de deces al persoanei asigurate, astfel incat, in momentul decesului, indiferent de cate prime au fost platite, beneficiarul – cei dragi tie – primeste suma asigurata garantata de catre asigurator ce consta in suma maxima garantata stabilita la incheierea contractului si valoarea contului din momentul decesului sau, suma garantata plus valoarea contului.

In functie de apetitul tau pentru risc, banii sunt investiti in diverse instrumente financiare pe piata de capital.

Pentru cei mai multi dintre noi solutiile de economisire si protectie oferite de institutiile financiare, desi prezinta castiguri frumoase, ne sunt aproape necunoscute. Sau daca stim cate ceva despre ele, nu ne inspira incredere.

Dar avem o solutie pentru tine – consultantii OVB Allfinanz Romania.

De ce un consultant OVB Allfinanz Romania?

Pentru ca in primul rand, te va asculta, deoarece pentru noi este important sa stim exact ce iti doresti acum dar si in viitor.

In al doilea rand, iti va oferi consultanta financiara personalizata. Adica, in functie de nevoile tale dar si de profilul tau investitional, iti va prezenta doar acele produse potrivite tie.

Daca vrei sa iti indeplinesti visurile o poti face incepand de astazi, ai nevoie doar de un partener de incredere. Ai nevoie de OVB Allfinanz Romania.

Primeste articole noi pe e-mail

Fields marked with an * are required

Mai multe articole

Vezi toate articolele