OVB Allfinanz Romania: Nevoia ne invata

De cele mai multe ori reactionam la nevoie.

Cand ne doare ceva avem doua optiuni – luam o pastila singuri urmandu-ne propria judecata, sau mergem la doctor sa aflam care este cauza iar apoi, in functie de verdict, urmam sfatul medicului sau ne intoarcem la a lua medicamente dupa cum ne taie capul.

Cel mai mult te gandesti la importanta economisirii in momentul in care ai avea nevoie de niste economii pe care nu le-ai facut. In acele momente cei mai multi dintre noi se gandesc la ideea de economisire si cat de benefica ar fi ea pentru ei. O mare parte dintre noi raman doar la a ne gandi la idee, fara a actiona in vreun fel.

Ideea este ca in principiu oamenii imi par fiinte reactive, care reactioneaza la stimuli.

Desigur sunt printre noi destui oameni care au grija de sanatatea lor avand un stil de viata echilibrat ce presupune sport si o alimentatie sanatoasa, asa cum sigur in jurul nostru exista si dintre aceia care au conturi de economii sau asigurari de viata, sau, de ce nu, chiar ambele.

Cu toate acestea numarul lor este mult prea mic pentru a constitui majoritatea, iar vocea lor este mult prea inceata pentru a acoperi zgomotul de fundal al vietii si al grijilor cotidiene iar astfel de a fi auziti de ceilalti.

Pentru fiecare dintre noi exista solutii de protectie menite sa ne asigure un viitor mai bun si mai sigur iar astfel sa ne putem indeplini cat mai multe dintre dorinte, bucurandu-ne de viata. Aceste solutii sunt reprezentate de asigurarile de viata cu componenta de economisire.

Produsele financiare cu componenta de protectie ne aduc linistea unui viitor mai sigur, in care atat noi cat si cei dragi noua isi pot indeplini toate visurile si se pot bucura de viata.

Asigurarile, pe langa componenta lor de protectie, au si o alta de economisire. Astfel, in functie de puterea ta financiara, dar si de suma pe care vrei sa o ai in momentul in care polita ajunge la maturitate, tu decizi care este suma cu care vei contribui, adica tu controlezi procesul de protectie si economisire.

Stiu ca iti este greu sa faci o alegere, de aceea nu trebuie sa treci prin acest proces singur, ai nevoie de un broker de asigurare de incredere, ai nevoie de OVB Allfinanz Romania. Consultantii OVB Allfinanz Romania au la dispozitie un portfoliu complet si complex de produse menite sa te ajute sa te protejezi.

Nevoile tale sunt cele mai importante pentru tine dar si pentru noi. Alaturi de tine putem sa construim un viitor mai bun pentru tine si cei dragi tie deoarece la OVB Allfinanz Romania tu esti important.

Primeste articole noi pe e-mail

Fields marked with an * are required

Mai multe articole

Vezi toate articolele