OVB Allfinanz Romania: All inclusive

Principiul all inclusive inventat in urma cu aproape 70 de ani si-a facut destul de repede loc in inimile romanilor, mai intai prin intermediul vacantelor de vis organizate in resorturile turcesti – turcii stiu cate ceva despre a fii gazde bune – sau chiar al vecinilor bulgari.

De ceva timp si hotelurile romanesti au inceput sa ia in calcul din ce in mai serios acest principiu si incearca sa gaseasca o varianta romaneasca al lui all inclusive in speranta de a atrage cati mai multi romani in vacante pe plaiurile mioritice. Iar acest lucru se intampla deoarece romanii au inceput sa se obisnuiasca usor usor sa fie tratati mai bine pentru banii lor, ceea ce poate doar sa ne umple inimile cu speranta ca poate ceva se va imbunatati.

Pornind de la asteptarile noastre atunci cand vine vorba despre vacanta si ce ar trebui sa primim pentru banii nostri, nu pot sa nu ma intreb de ce nu avem asteptari la fel de mari atunci cand vine vorba despre serviciile de sanatate pe care le primim de la stat. Sau de ce nu alegem sa ne tratam intr-un alt mod sau chiar alt sistem, unul care sa ne respecte si sa ne ofere servicii de calitate.

Multi dintre noi vor spune ca deja platim foarte multi bani statului la fiecare salariu pentru a beneficia de servicii medicale si doar nu ar trebui sa platim inca o data.

Aici sunt de acord doar cu ideea ca statul primeste foarte multi bani pentru un sistem de sanatate bolnav, care nu trebuie sa dea nicio explicatie pentru banii pe care ii primeste de la fiecare dintre noi prin taxele aplicate la salariu. Pe de alta parte, nu este ca si cum am avea vreunul optiunea de a nu mai transfera banii aferenti taxelor CAS, iar in schimb cu acestia sa cautam o alternativa la sistemul medical de stat. Ideea este ca vorbim principial despre niste bani pe care noi ii dam indirect statului, dar pana la o schimbare de legislatie, acestia de fapt, nu sunt disponibili pentru noi.

Iar pana la urma ce este mai important? Sa ai principii in legatura cu sanatatea ta? Sa astepti sa vina cineva sa iti faca dreptate sau sa te ajute la nevoie?  Sau sa fii sanatos?

Raspunsul care imi pare corect este sa fiu sanatoasa. Iar daca a fi sanatoasa presupune sa iau problema in propriile maini si sa caut alternative la sistemul de sanatate public, atunci o voi face.

Poti sa ai grija de sanatate ta prin intermediul unei asigurari de sanatate, care nu are grija doar de tine atunci cand te simti rau, are grija si de familia ta.

Tie asigurarea de sanatate iti ofera acces la cei mai buni medici, la cele mai noi metode de tratament si la cele mai curate si moderne spitale.

Celor dragi tie le ofera siguranta si confortul ca esti foarte bine ingrijit si ii protejeaza de grijile financiare generate de o eventuala perioada de tratament.

Stim ca in ultima perioada subiectul asigurarilor de sanatate private a fost dezbatut in detaliu. Ai auzit despre numeroase produse si asiguratori, ai vazut imagini din spitalele private, cat si materialele televizate ce prezentau situatia deplorabila in care se afla sistemul medical de stat.

De aceea intelegem ca iti este dificil sa alegi singur un produs anume si ca ai nevoie de ajutor.

Iar aici intervine echipa noastra.

Consultantii OVB Allfinanz Romania detin un portofoliu complet de produse de la cei mai buni asiguratori de pe piata. Pachetele noastre sunt create in asa fel incat sa satisfaca orice nevoie atat pe termen scurt, cat si pe termen lung.

Primeste articole noi pe e-mail

Fields marked with an * are required

Mai multe articole

Vezi toate articolele