OVB Allfinanz Romania: Implinire

La fiecare trecere dintre ani ma simt bine cu mine. Imi pare ca am realizat foarte multe, vorba aceea am avut cel putin 365 de zile la dispozitie, trebuie sa fi facut ceva bun pentru mine.

Deschid sifonierul si ma uit mandra la realizari: rochia in buline de la Zara, ghetutele de piele intoarsa de la Massimo Dutti, geanta de la Musete, geaca de biker din piele pe care au pipait-o si invidiat-o colegele dar si sute de alte mici realizari. Ma uit si alaturi in sertarele masculine si observ aceeasi implinire, plus adaugirile la colectia de gadgeturi fara de care am putea sa traim linistiti.

Dupa un scurt ragaz de implinire, realizez ca sezonul se schimba si trebuie sa tin pasul ca un bun consumator, deci ma asteapta cel putin inca 365 de zile de cheltuieli mai mult sau mai putin utile.

Intrebarea mea atat pentru mine cat si pentru tine este: care sunt beneficiile pe termen mediu ale tuturor acestor cheltuieli inutile care te consuma? Iti fac pielea mai frumoasa si mai sanatoasa, te asigura ca esti bine atat tu cat si cei dragi tie? Te asigura ca vei avea o viata lunga si sanatoasa ?

Ei bine, raspunsul pe care il stim dar pe care alegem sa il ignoram este ca din fericire nu avem nevoie de haine sau gadgeturi pentru a fi sanatosi.

Pentru a fi sanatos ai nevoie sa iti acorzi grija si atentie tie si poti face acest lucru printr-o asigurare de sanatate privata.

Asigurarile de sanatate privata sunt acele produse care, contra unei sume lunare modice – de multe ori mai mica decat cea cheltuita pentru ultima bluza luata de la Zara – iti ofera acces la un numar mare de analize si controale medicale importante pentru sanatatea ta.

Daca iti este greu sa alegi un produs pentru ca ai impresia ca ai nevoie de toate, de fapt ai nevoie de un consultant care sa te ajute sa afli ce ti se potriveste acum dar si pe termen lung.

Consultantii OVB Allfinanz Romania sunt cel mai potrivit partener care sa te ajute sa faci aceasta alegere. De ce? Pentru ca in portofoliile acestora vei gasi mereu cele mai noi si mai complete produse OVB de asigurari de sanatate, iar asta pentru ca ne pasa de tine si ne dorim sa fi mereu sanatos.

Un corp sanatos va arata bine, indiferent daca rochia este vintage sau nu.

Primeste articole noi pe e-mail

Fields marked with an * are required

Mai multe articole

Vezi toate articolele