OVB Allfinanz Romania: Cura detox pe care o poti incepe vara asta

Inca de mici fetitele sunt invatate sa aiba grija mai intai de cei din jur – ai grija de fratele tau, vezi sa nu cada etc. – si abia apoi, daca mai este timp, si de ele.

Cum repetitia este mama invataturii, iar la acelasi tip de comportament sunt expuse milioane de fetite zi de zi prin prisma grijei pe care mamele lor o arata atat lor cat si celor din jur, cele mai multe dintre acestea ajung sa il replice la perfectie.

Nu ma intelegeti gresit, mi se pare admirabil ca mama mi-a oferit tot ce a avut mai bun pentru a ma creste, doar ca mi-as fi dorit sa aiba grija si de ea pe parcurs pentru a nu ajunge astazi cu problemele de sanatate pe care le are.

Imi amintesc perfect cum fiecare durere pe care o avea – de dinti, de spate, de stomac – era tratata ambulatoriu cu medicamente pe care si le prescria si procura singura de la orice farmacie. Mersul la doctor pentru a identifica si trata corect problema nu se punea in discutie, iar in putinele ocazii in care se ajungea la acest subiect era refuzat cu vehementa.

Astazi mama este mandra colectionara a unor boli pe care nu doreste sa le denumeasca cu certitudine deoarece in continuare refuza sa mearga la doctor, dar sunt convinsa ca acestea exista si sunt reale dupa cantitatea de medicamente pe care o ingereaza zilnic pentru a putea fi functionala.

Primul pas pentru a avea grija de ceilalti este de a avea grija de tine, de a te asigura ca in primul rand tu esti sanatos iar in acest sens ai nevoie de o asigurare privata de sanatate.

Asigurarile private de sanatate sunt produsul perfect atunci cand le contractezi cat mai devreme in viata. Cu cat ai mai multa grija de tine cu atat poti preveni mai bine orice problema grava.

Analizele anuale, precum si alte analize de rutina te vor ajuta sa te mentii sanatos si sa castigi cat mai mult timp alaturi de familia.

Sistemul medical privat vine cu multe avantaje pentru tine, pacientul, precum:

– accesul la cei mai buni medici;

– accesul la cele mai noi si mai performante echipamente medicale;

– cabinete spatioase si igienizate corespunzator;

– materiale medicale suficiente pentru asigurarea tratamentului;

– sau chiar sistemul de programare al pacientilor care ne fereste de cozile interminabile din dreptul cabinetelor;

Toate acestea precum si multe altele fac diferenta dintre un pacient vindecat repede si un altul pentru care procesul poate fi mai greoi deoarece spitalul nu are medicamentele necesare, in rezerva se afla si alti bolnavi, igienizarea lasa de dorit iar medicul este obosit si tracasat din cauza orelor lungi de munca.

Produsele potrivite tie si celor dragi exista si ai nevoie doar de un consultant de incredere pentru a le identifica.

Ai nevoie de un consultant OVB Allfinanz Romania alaturi de tine atunci cand faci alegerea potrivita deoarece consultantii nostri stiu cat de nepretuita este sanatatea ta si a celor dragi tie.

Alege sa fii sanatos ! Incepe vara aceasta cura de detoxifiere care iti poate asigura o viata sanatoasa pentru cat mai mult timp alaturi de un partener de incredere. Alege OVB Allfinanz Romania.

Primeste articole noi pe e-mail

Fields marked with an * are required

Mai multe articole

Vezi toate articolele