In familie

Indiferent de cat este de unita o familie, atunci cand se petrece un eveniment neprevazut, acesta li se intampla tuturor membrilor.

Daca e nunta, atunci meniul, tinuta soacrei mari sau a corului devin punctul de maxima atentie a familiei de la cel mai mic, la cel mai mare. Si poate, pe alocuri, este normal avand in vedere felul nostru balcanic de a trai aceste evenimente.

Dar ce se intampla atunci cand evenimentul nu este la fel de fericit? Ce se intampla atunci cand descoperi ca un membru apropiat al familiei tale are nevoie de o interventie chirurgicala sau de un tratament medical imediat? Ce asigurari ai ca totul are sa fie bine?

Ei bine, depinde de ce varianta alegi.

Varianta “la stat”:

Dai telefoane in stanga si in dreapta sa gasesti cei mai buni medici pentru situatia ta. Te prezinti in cel mai scurt timp posibil la unul dintre spitalele recomandate si astepti sa discuti cu medicul despre problema. Multe ore mai tarziu reusesti, daca esti norocos, sa primesti cateva minute cu medicul. Dar intimitatea lipseste cu desavarsire deoarece discutia are loc de cele mai multe ori pe holul spitalului, inconjurat de restul pacientilor care nu stiu cum sa isi impinga analizele mai in fata astfel incat sa fie si ei bagati in seama.

De cele mai multe ori pleci nelamurit, uimit si speriat de tot ceea ce ai vazut si auzit, mai sarac cu cateva sute de lei – caci a trebuit sa pui niste intrebari costisitoare ca sa poti ajunge la medicul de mai devreme. Mai mult, cel mai probabil ai primit o noua trimitere intr-un alt spital de stat, unde povestea se reia aproape identic.

Varianta “la privat”:

Ai o asigurare privata de sanatate. Suni sa faci o programare la medicul specialist potrivit pentru tine la cea mai apropiata clinica. Ai parte de o consultatie personalizata, ce are loc in cabinet iar toata atentia medicului iti este adresata in totalitate. Primesti trimitere la analize iar interpretarea – de indata ce rezultatele sunt gata – va avea loc tot in cadrul unei consultatii individuale.

Costurile sunt cel mai probabil acoperite de asigurarea privata de sanatate pe care o ai deja, iar micile completari sunt chiar asa, mici.

De ce sa alegi o asigurare privata de sanatate?

Pentru ca iti ofera acces la cei mai buni medici – marea lor majoritate regasiti si in sistemul medical de stat – in cele mai bune conditii.

Pentru ca ai parte de tratamente medicale la standarde internationale.

Pentru ca fiecare dintre noi merita ceea ce este mai bun mai ales atunci cand vine vorba despre sanatatea sa, sau a celor dragi.

Suna-ne si impreuna vom alege cea mai potrivita asigurarea privata de sanatate pentru tine. La OVB Allfinanz avem cele mai noi si acoperitoare pachete de asigurari de sanatate pentru ca pentru noi tu esti cel mai important.

Primeste articole noi pe e-mail

Fields marked with an * are required

Mai multe articole

Vezi toate articolele