Calatorie in timp

Suntem tineri si invincibili.

Totul ne pare posibil si mai ales ca avem timp berechet. Iar aceasta perceptie, inselatoare ce-i drept, ne impiedica de cele mai multe ori sa vedem anumite oportunitati iar astfel sa facem alegeri cu impact asupra viitorului nostru.

Opreste-te un moment si uita-te putin la parintii si bunicii tai. Cel mai probabil au déjà peste 20 de ani in campul muncii, unii dintre ei sunt pe ultima suta de metri in campul muncii in timp ce altii s-au pensionat. Consideri ca ar trebui sa se bucure de fiecare zi si sa isi faca concedii prin Europa, asa cum ai vazut in filme.

Realitatea este insa cu totul alta. Cei mai multi dintre parintii si bunicii nostri nu reusesc sa se bucure de retragerea din activitate din cauza limitarilor impuse de sistemul de stat – pensii mici, un sistem medical public aflat in declin precum si atitudinea societatii ce ii priveste ca pe o povara.

Dar tu poti schimba aceasta realitatea incepand de astazi. Cu programele de protectie si economisire oferite de asigurarile de viata vei putea sa iti oferi tie si celor dragi momente de relaxare chiar si atunci cand te vei retrage din activitate. Vei putea sa iti petreci zilele de pensionar calatorind si bucurandu-te de fiecare moment asa cum o faci si acum, cand esti tanar si invincibil.

Salveaza-ti viitorul iar viata ta va putea bate orice film.

Primeste articole noi pe e-mail

Fields marked with an * are required

Mai multe articole

Vezi toate articolele