OVB Allfinanz Romania: Cursa cu obstacole

De fiecare data cand ies pe usa casei portofelul meu se pregateste pentru o cursa cu obstacole.

De ceva timp suntem asaltaţi de optiuni care mai de care mai interesante si care ne promit marea cu sarea. De la ceaiuri de slabit, la carti care ne vor ajuta sa devenim milionari pana la haine care sa ne ajute sa copiem stilul vedetei preferate iar astfel sa atragem privirile celor din jur.

Toate aceste distractii au insa rolul de a ne abate de la implinirea telurilor noastre pe termen mediu si lung. Ne impiedica sa mergem in vacanta aceea exotica cu toata familia, sa inlocuim mobila din bucatarie, sa punem deoparte pentru studiile copiilor sau chiar sa cumparam acea bucata de teren cu o casuta mică si cocheta unde sa ne retragem la batranete.

Sta in puterea noastra sa ducem aceasta cursa pana la capat si sa fim de fiecare data victoriosi. La urma urmei, chiar iti trebuie tot ceea ce cumperi intr-o zi sau ai putea sa traiesti foarte linistit si fara?

Nu spun sa duci o viata de ascet si sa traiesti mancand salate sau imbrancandu-te in haine cumparate acum 10 ani pe principiul ca daca nu s-au rupt sunt foate bune. Iti propun sa te gandesti de 2 ori inainte de a face o achizitie si de a te intreba daca chiar ai nevoie de ea.

Practicand acest ritual iti garantez ca venitul tau va parea mult mai mare decat inainte si vei avea astfel posibilitatea de a economisi si de a avea un viitor mai sigur.

Pentru aceia dintre noi care vor sa nu isi faca griji pentru viitor sau care isi doresc siguranta pe termen lung exista solutii ajutatoare – asigurarile de viata. Produsele financiare cu componenta de protectie ne aduc linistea unui viitor mai sigur, in care atat noi cat si cei dragi noua isi pot indeplini toate visurile si se pot bucura de viata.

Asigurarile, pe langa componenta lor de protectie, au si o alta de economisire. Astfel, poti opta pentru asigurari de viata cu economisire, iar la momentul ales de tine te vei bucura de o economie frumusica pe care in alte conditii poate cu greu ai putea sa o faci.

Mai mult, in functie de puterea ta financiara, dar si de suma pe care vrei sa o ai in momentul in care polita ajunge la maturitate, tu decizi care este suma cu care vei contribui, adica tu controlezi procesul de protectie si economisire.

Stiu ca iti este greu sa faci o alegere, de aceea nu trebuie sa treci prin acest proces singur, ai nevoie de un broker de asigurare de incredere, ai nevoie de OVB Allfinanz Romania. Consultantii OVB Allfinanz Romania au la dispozitie un portfoliu complet si complex de produse menite sa te ajute sa te protejezi.

Viata fiecaruia dintre noi este o cursa cu obstacole, dar sta in puterea noastra sa o facem frumoasa, sa nu ne ingrijoram si sa ne bucura de fiecare zi stiind ca suntem protejati.

Primeste articole noi pe e-mail

Fields marked with an * are required

Mai multe articole

Vezi toate articolele